(03.12.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (03.12.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor'un uzman kadrosunun analizleri sonucu ortaya çıkan tahminleri şu şekilde:

NBA Tahminleri

Charlotte Hornets - Boston Celtics İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 12 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Charlotte, 11 galibiyet 2 mağlubiyet ile ligin en iyi yüzdesine sahip olan Boston'ı konuk ediyor. Ev sahibi takım hem savunma hem de hücum konusunda ligin en zayıf takımları arasında yer alıyor. Boston ise Porzingis takviyesi ile birlikte skorer uzun eksiğini de kapatmış oldu. Jalen Brown ve Tatum ikilisine Porzingis de eklenince önlem alınması zor bir takım oldular. Bu maça tam kadro çıkması beklenen Boston, Charlotte'ı rahatlıkla yenecektir.

Tahmin: MS 2 (-9.5 Handikap)

Washington Wizards - Milwaukee Bucks İddaa Tahmini

12 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Washington, takım kimyasından çok uzak bir basketbol oynuyor. Oyuncuların bireysel yeteneklerini sergilemek için parkeye çıkan bir takım görüntüsü veriyorlar. Milwaukee ise özellikle Lillard'ın form tutmasının ardından ligin en etkileyici takımlarından biri haline geldi. Oynadıkları son 4 maçı kazanırken 127 sayı ortalama yakaladılar. Milwaukee bu deplasmandan kolay bir galibiyet ile döner.

Tahmin: MS 2 (-9.5 Handikap) 

Golden State Warriors - Houston Rockets İddaa Tahmini

Dün gece Lakers deplasmanından 1 sayı farkla mağlup ayrılan temsilcimiz Alperen'in takımı Houston, ligde oynadığı son 6 maçı kaybeden Golden State'e konuk olacak. Alperen, dün geceki maçta yine çok iyi bir performans sergiledi fakat takım olarak LeBron'a çare bulamadıkları için maçı kaybettiler. Golden State ise Curry-Paul-Thompson-Wiggins gibi kısa oyuncularının etrafını savunmada etki yaratacak oyuncularla tamamlamakta zorlandığı için kaybetmeye devam ediyor. Golden State pota altına karşı Alperen yine iyi bir performans ortaya koyacaktır. Golden State'in dışarıdan, Houston'ın da boyalı bölgeden skor üretmekte zorlanmayacağını düşünüyorum. Bu maç için açılan 219.5 sayı baremi aşılacaktır.

Tahmin: 219.5 Üst

Spor Depor NBA Tahminleri

Editör: Erdi Yılmaz