Spor Depor'un uzman bahis kadrosu cuma günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Euroleague

Kızılyıldız -  Anadolu Efes İddaa Tahmini

Kızılyıldız, oynadığı son maçta seyircisi önünde Milano'dan 22 sayı fark yiyerek taraftarını üzmüştü. Kadro rotasyonları geniş olmasına rağmen oyuna etki edecek oyuncu bulmakta zorluk yaşıyorlar. Temsilcimiz Anadolu Efes ise kötü bir sezon başlangıcının ardından toparlanmaya başladı. Özellikle son oynadıkları Partizan maçının son çeyreğinde muazzam bir performans sergilediler. Larkin ve Thompson gibi önemli iki oyun kurucuya Clyburn de eklenince iyi bir takım kurgusu oluştu. Anadolu Efes, bu zorlu deplasmanda da kazanacaktır.

(01-12-2023) NBA İddaa Tahminleri (01-12-2023) NBA İddaa Tahminleri

Tahmin: MS 2 

Barça Basket - Asvel Lyon İddaa Tahmini

Barça Basket, Eurolig'deki son iki maçını kazandı. Barça kimi zaman hücum konusunda tıkansa da topu iyi paylaşan uyumlu bir takım. Asvel ise daha bireysel oyunlarla hücum edebiliyor. Barça bu maçta yüksek skorlara çıkar, Asvel de rakibine mümkün olduğunca karşılık verir. Farklı Barça galibiyetindense yüksek skor tercihi daha doğru olur. 

Tahmin: 161.5 Üst

Valencia Basket - Saski Baskonia İddaa Tahmini

Baskonia, Eurolig'de 3 maç kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta Monaco'ya 75-77 yenilmiş ve seri son bulmuştu. Howard ve Moneke etkili oyunlarıyla takımın iyi gidişatında başrol oynadılar. Valencia ise düzenden kopuk bir takım görüntüsü veriyor. Son 4 maçı kaybettiler. Baskonia bu maçı kazanacaktır.

Tahmin: MS 2

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri