Spor Depor'un uzman bahis kadrosu pazar günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Petkim Spor - Anadolu Efes İddaa Tahmini

Petkim Spor, ilk 7 maçta 5 galibiyet alarak lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Sonrasında zorlu Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında iyi oynamalarına rağmen kaybettiler. Efes ise ligdeki son 4 maçını kazandı ve bu maçlarda 89 sayı ortalama yakaladı. Petkim de iç sahada skor üretmekte zorlanmıyor. 161.5 sayı baremi rahatlıkla aşılacaktır.

Tahmin: 161.5 Üst

Tofaş - Bursaspor İnfo Yatırım

Bursa derbisinde Tofaş ve Bursaspor karşı karşıya... Bu maç öncesinde her iki takımın da yükselen form grafikleri maçı daha da heyecanlı hale getirdi. Tofaş son iki maçını, Bursaspor ise son 3 maçını kazanarak moralli bir şekilde derbiye çıkıyor. Her iki takım da savunma disiplinini ön planda tutan bir oyun yapısına sahip ve kadro yapıları da buna uygun. Bu maç için açılan 166.5 baremi çok fazla.

Tahmin: 166.5 Alt

Galatasaray Ekmas - Çağdaş Bodrum Spor İddaa Tahmini

Bodrum Spor, ligdeki son 3 maçını sırasıyla Beşiktaş, Pınar Karşıyaka ve Bahçeşehir'e karşı kaybederken bu rakiplerinden 8 sayı üzerinde fark yemedi. Kadro yapısı olarak hiç de zayıf bir takım olmadıklarını söyleyebilirim. Galatasaray ise bence yabancı oyuncu konusunda ligin en kötü seçimlerini yapmış takımı. Kadroda üst düzey bir tane bile yabancı oyuncu yok. Takımı Göksenin, Sadık ve Buğrahan gibi Türk oyuncular taşıyor. Bu maçta Bodrum Spor maç sonuna kadar maçın içinde olacaktır.

Tahmin: MS 2 (+9.5 Handikap)

Trendyol Süper Lig

Trabzonspor - Kayserispor İddaa Tahmini

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 5 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Avcı ile birlikte takımda taşlar biraz olsun yerine oturdu. Nicolas Pepe ve Onuachu'nun form grafikleri de Avcı ile birlikte yükselişe geçti. Kayserispor'un 4 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a karşı son bulmuştu. Onlar da çok formdalar. Her iki takım da gol bulacaktır.

Tahmin: KG VAR

Ankaragücü - Beşiktaş İddaa Tahmini

Beşiktaş, Rıza Çalımbay yönetiminde ligdeki iki maçı kazanırken hafta arasında Avrupa'da Club Brugge'ye karşı ağır bir yenilgi almıştı. Özellikle defans hattındaki eksiklikler Rıza Hoca'nın işini zorlaştırıyor. Ankaragücü ise iç sahada Antalyaspor'a 4-0 yenildikten sonra, Antep'i deplasmanda yenerek moral buldu. İç sahada daha cesur bir oyun oynuyorlar. Bu maçtan en az 3 gol çıkmasını bekliyorum.

(01-12-2023) NBA İddaa Tahminleri (01-12-2023) NBA İddaa Tahminleri

Tahmin: 2.5 Üst

İngiltere Premier Lig

Manchester City - Tottenham Hotspur İddaa Tahmini

Tottenham, ligde oynadığı son üç maçı kayberken bu maçların hepsinde gol bulmayı başardı. Manchester City ise Chelsea ve Liverpool ile berabere kalarak zirveyi Arsenal'e kaptırdı. Onların da defansif anlamda sorun yaşadıklarını söylemek mümkün. Yüksek tempoda ve zevkli bir maç olacağını ve en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

İspanya La Liga

Barcelona - Atletico Madrid İddaa Tahmini

Barcelona, 14 maçta 31 puan toplarken Atletico Madrid aynı puanı 13 maçta topladı. Real Madrid ve Girona ile takip mesafesini açmamak için her iki takım da kazanmak isteyecektir. Atletico Madrid hücum hattı çok formda. Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da oynadıkları son 4 maçta 13 gol attılar. Bu önemli maçta her iki takım da gol bulacaktır.

Tahmin: KG VAR

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen, bu sezon ligde ve Avrupa Kupası'nda oynadığı maçlarda sadece Bayern Münih ile berabere kaldı, diğer tüm maçları kazandı. Xabi Alonso'nun kurduğu muazzam yapı sahaya tamamen yansıyor. Takım savunmada ve hücumda birlikte hareket ediyor. Dortmund ise gol yollarında etkili fakat savunmada zaafları olan bir takım. Bayer Leverkusen bu maçı da kazanacaktır.

Tahmin: MS 1

Napoli - Inter İddaa Tahmini

Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 4-2 kaybederken savunmadaki aksaklıklar göze fazlasıyla çarptı. Osimhen'in takıma adapte olması ise hücum adına sevindirici bir nokta. Inter ise bu sezon Sassoulo maçı dışında hiçbir maçta mağlup olmadı. Bu maçı kazanıp liderliği geri almak istiyorlar. Bu keyifli mücadeleden en az 3 gol çıkacaktır.

Tahmin: 2.5 Üst

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri