Spor Depor'un uzman bahis kadrosu cumartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Manisa BBSK - Türk Telekom İddaa Tahmini

Manisa ligde oynadığı son 4 maçı kaybederken, Avrupa Kupası'nda 3 maçtır kazanıyor. Ligde sırasıyla Beşiktaş, Petkim, Fenerbahçe ve Anadolu Efes'e kaybettiler. Bu maçlardan sadece Fenerbahçe maçı iç sahadaydı. Telekom ise bu sezon ligde 5, Eurocup'ta ise sadece 1 galibiyet alabildi. Hafta içi Slask'a da mağlup olarak rakibine ilk galibiyeti tattırmışlardı. Favori gösterilmeyen Manisa bu maçı kazanacaktır. 

Tahmin: MS 1 

Merkezefendi Basket - Darüşşafaka Lassa İddaa Tahmini

Darüşşafaka, geçtiğimiz hafta Tofaş'a yenilerek 4 maçlık galibiyet serisine nokta koydu. Ligde oynadıkları 9 maçta 6 galibiyet aldılar. Darüşşafaka'nın kadrosundaki hem yerli hem de yabancı oyuncular takıma katkı veriyorlar, bu da önemli bir rotasyon avantajı sağlıyor. Merkezefendi ise ligde sadece 1 galibiyet alabildi. Kadro olarak da zayıflar. Darüşşafaka bu maçı kazanacaktır.

Tahmin: MS 2 

Reeder Samsunspor - Onvo Büyükçekmece İddaa Tahmini

Samsunspor, ligde oynadığı 9 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Kadro kalitesi olarak da ligin en zayıf takımları arasındalar. Büyükçekmece ise 2 galibiyet alabildi. Son iki maçta önce Bahçeşehir, sonra Galatasaray'a yenilirlerken parkede iyi izlenimler verdiler. Kadro kalitesi olarak da Samsunspor'dan üstün olan Büyükçekmece bu maçı kazanacaktır.

(29-11-2023) Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri (29-11-2023) Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri

Tahmin: MS 2 

Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko İddaa Tahmini

Potada derbi haftasında gözler Sinan Erdem Spor Salonu’nda olacak... Beşiktaş, hafta arası Eurocup'ta Hapoel Tel Aviv'e, son lig maçında ise deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya kaybetti. Koç Alimpijevic yönetiminde çok iyi bir savunma performansı gösteriyorlar. Fenerbahçe ise iki gün önce Real Madrid'i uzatmalarda ve son saniye basketi ile yenerek moral depoladı. Euroleague maçlarında 8 yabancısını da oynatabilen Itoudis, ligde 5 yabancısını kadroya seçmek zorunda. Bu da şartları bir nebze olsun eşitliyor. 17 bin seyircisi önünde savunma çıtasını biraz daha yükseltmesini beklediğim Beşiktaş, yorgun Fenerbahçe'yi yenecektir.

Tahmin: MS 1 

Trendyol Süper Lig

Pendikspor - Galatasaray İddaa Tahmini

Pendikspor, ligde oynadığı son 5 maçtan 3 galibiyet çıkarttı ve düşme hattından kurtuldu. Geçtiğimiz hafta Başakşehir'e 4-1 kaybetmişlerdi. Galatasaray ise 3-3 biten Manchester United maçının ardından lige konsantre olmak zorunda. Okan Buruk, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında hayati önem taşıyan Kopenhag maçının provalarını yapacaktır. Her ne kadar yorgun olsa da Galatasaray bu maçı en az 2 farkla kazanır.

Tahmin: MS 2 (-1 Handikap)

İngiltere Premier League

Arsenal - Wolverhampton İddaa Tahmini

Arsenal, geçtiğimiz hafta liderliğe otururken hafta içi de Şampiyonlar Ligi'nde Lens'i 6-0 yenerek gövde gösterisi yaptı. Wolverhampton ise son 2 deplasman maçını kaybetti. Orta sahalarının iki önemli ismi Lemina ve Joao Gomes, kart cezası nedeniyle bu maçta oynayamayacaklar. Lider Arsenal, bu maçı da farklı kazanacaktır.

Tahmin: MS 1 (-1 Handikap) 

Newcastle United - Manchester United İddaa Tahmini

Newcastle, ligde oynadığı son 5 iç saha maçını da kazandı. Bu 5 maçın içerisinde Arsenal ve Chelsea maçları da var. Özellikle geçtiğimiz hafta Chelsea'yi 4-1 mağlup ederlerken futbol ziyafeti verdiler. Manchester United ise ligdeki son 3 maçı gol yemeden kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde ise önce Kopenhag'dan 4 gol, sonra da temsilcimiz Galatasaray'dan 3 gol yemişlerdi. Bu iki takım lig kupasında da karşı karşıya gelmiş ve Newcastle o maçı 0-3 kazanmıştı. Seyircisi ile birlikte çok iyi futbol oynayan Newcastle bu maçı da kazanacaktır.

Tahmin: MS 1

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri