Spor Depor'un uzman bahis kadrosu çarşamba günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Şampiyonlar Ligi

Galatasaray - Manchester United İddaa Tahmini

Temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih'e karşı iç sahada 65 dakika çok üstün bir oyun oynamasına rağmen, deplasmanda ise dengeli geçen bir karşılaşmada hakem hataları yüzünden kaybederek gruptan çıkma şansını tehlikeye attı. Manchester United ile İngiltere'de oynanan maçta ise İngiliz ekibinin hızlı geçiş hücumlarına önlem alamamasına rağmen 2-3 kazanmayı başarmıştı. Gruptan çıkabilmek için kazanmak zorunda olan Manchester cephesinde Rashford, Mount, Casemiro, Eriksen, Malacia, Evans ve Lisandro Martinez kafilede yer almadılar. Galatasaray'da ise tek eksik hafta sonu Alanyaspor ile oynanan maçta sakatlanan Davinson Sanchez. Abdülkerim'in iyileşmesi ile birlikte stoper ikilisinin Nelsson-Abdülkerim ile kurulmasını bekliyorum. Kaan Ayhan ise orta sahada Torreira'nın partneri olacak diye düşünüyorum. Rashford'un kart cezası nedeniyle oynayamayacak olması Manchester'ın geçiş hücumlarındaki hızını azaltacaktır. Davinson Sanchez'in eksikliğinde Rashford'un oynamaması daha da değer kazandı diyebiliriz. Okan Buruk, hafta sonu oynanan Alanyaspor maçında sol bekte Kazımcan'a, forvet arkası pozisyonunda Mertens'e sağ açıkta ise Barış Alper'e şans vermişti. Ön alan presinde Şampiyonlar Ligi maçlarında önemli bir rol oynayan Kerem Aktürkoğlu, her ne kadar taraftar tepkisi ile karşılaşsa da Manchester United maçında sahada olacaktır. Bu maçta Kerem ve Icardi ikilisinin etkili bir performans ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Zaha'nın yükselen formu hücum anlamında temsilcimizi rahatlatan bir başka faktör. Sol bek pozisyonunda ise bu maçta Angelino'nun forma giyeceğini düşünüyorum. Ziyech ve Mertens arasındaki tercihte Okan Buruk oldukça zorlanacak gibi. Grupta oynadığı son 3 maçta sonuçlardan bağımsız çok iyi futbol oynayan Galatasaray, eksik Manchester United'ı muhteşem taraftarının da desteği ile yenip rakibinin gruptan çıkma şansını bitirecektir.

Tahmin: MS 1

Arsenal - Lens İddaa Tahmini

Arsenal, gruptaki tek mağlubiyetini Lens deplasmanında almıştı. O maçta %67 gibi iyi bir oranla topla oynamalarına rağmen gol yollarında etkisiz kalmaları mağlubiyet almalarına sebep olmuştu. Lens, grupta oynadığı her maçta kalesinde 1 gole izin verdi. Savunma konusunda iyi bir takım görüntüsü verdiler. Arsenal bu maçı kazanması halinde liderliği, beraberlik alması halinde ise gruptan çıkmayı garantileyecek. İki takımın da kontrollü futbol oynamasını beklediğim bu maçtan 4 gol çıkmaz.

Tahmin: 3.5 Alt

Braga - Union Berlin İddaa Tahmini

Braga, Real Madrid'e karşı iç sahada iyi bir futbol sergilemesine rağmen 1-2 yenilmiş, deplasmandaki Real maçında ise pek varlık gösteremeden 3-0 mağlup olmuştu. Gruptan çıkma şanslarını sürdürebilmeleri için bu maçı kazanmaları şart. Union Berlin ise toplamda sadece 1 puan alabildi. Bu maçı kazanarak Avrupa Ligi iddiaları için avantaj yakalamak istiyorlar. Bu iki takım arasındaki ilk maçı deplasmanda etkili bir oyunla 2-3 kazanan Braga, seyircisi önünde de kazanacaktır.

Tahmin: MS 1 

Real Sociedad - Salzburg İddaa Tahmini

Sociedad, hem kendi liginde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda keyif veren ve sahada ne yaptığını çok iyi bilen bir takım izlenimi veriyor. Grupta 10 puan topladılar ve averaj ile liderlik koltuğundalar. Salzburg ise 3 puanda ve Avrupa Kupası'na katılmak için mücadele veriyor. Sociedad, oyun gücü ve seyirci desteği ile bu maçı da kazanacaktır.

Tahmin: MS 1 

BKT EuroCup

Cedevita Olimpija - Paris Basketball İddaa Tahmini

Cedevita, Eurocup'ta henüz galibiyet yüzü göremedi. Geçtiğimiz hafta güçlü London deplasmanında iyi oynamalarına rağmen 101-95 kaybettiler. Paris ise gruptaki tek mağlubiyetini geçtiğimiz hafta temsilcimiz Beşiktaş'a karşı aldı. Genelde 100 sayı civarında sayı üreten Paris'i, Beşiktaş 63 sayıda tutmayı başardı. Bu maçta Cedevita geçtiğimiz haftaki performansını sürdürür, Paris ise özüne döner ve yüksek skorlar elde edilir.

(02-12-2023) NBA İddaa Tahminleri (02-12-2023) NBA İddaa Tahminleri

Tahmin: 171.5 Üst

Hapoel Tel Aviv - Beşiktaş Emlakjet İddaa Tahmini

Hapoel, iç saha maçlarını Sırbistan'da oynuyor. Bu maç da Sırbistan’ın Belgrad kentinde bulunan Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda oynanacak. Tel Aviv, sezona üçte üç yaparak başladıktan sonra 2 maç üst üste kaybetmiş, son maçta ise Badalona'yı Xavier Munford'un müthiş performansı sayesinde yenmeyi başarmıştı. Kaybettikleri iki maçta ise Munford çok etkisiz kalmıştı. Beşiktaş ise rakibine göre çok daha organize bir takım. Özellikle savunma konusunda Eurocup'ın en iyi takımı. Geçtiğimiz hafta Paris gibi yüksek skor ortalamasıyla oynayan bir takımı bile 63 sayıda tutmayı başardı. Ben bu maçta favori gösterilmese de temsilcimizin yine yüksek savunma disiplini ile oynayarak maçı kazanacağını düşünüyorum.

Tahmin: MS 2

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri