Spor Depor'un uzman bahis kadrosu salı günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Şampiyonlar Ligi

Shakhtar Donetsk - Royal Antwerp İddaa Tahmini

Shakhtar, grupta oynadığı son maçta Barcelona'yı yenerek ümitleri tazeledi. Porto ve Barcelona'nın üçer puan gerisindeler ve bu iki takımın karşı karşıya geleceği haftada henüz puan alamayan Antwerp'e karşı hata yapmamaya çalışacaklar. Antwerp şu ana kadar oynadığı maçlarda puan alamamasının yanında futbol olarak da burayı hak eden bir görüntü vermedi. Shakhtar bu kritik maçı kazanarak son maçlara ümitli girecektir.

Tahmin: MS 1 

(29-11-2023) Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri (29-11-2023) Şampiyonlar Ligi İddaa Tahminleri

Young Boys - Kızılyıldız İddaa Tahmini

Grubun zayıf iki takımını karşı karşıya getirecek bu maç Avrupa Kupası'na gidebilmek için önem taşıyor. Bu iki ekibin arasındaki ilk maç 2-2 sonuçlanırken Kızılyıldız rakip kaleye 20, Young Boys ise 18 şut atmıştı. Gol beklentileri ise 2.71 ve 2.66 olmuştu. Rövanş niteliğindeki bu maçın da aynı şekilde geçeceğini ve en az 3 gol çıkacağını düşünüyorum.

Tahmin: 2.5 Üst 

PSG - Newcastle United İddaa Tahmini

PSG, son oynadığı Milan maçını kaybederken %69 topa sahip olma yüzdesi yakalamış ve kaleye 17 şut çekmişti. Son dönemde hücum anlamında iyi bir takım görüntüsü veriyorlar. Defansif olarak ise aynı şeyleri söylemek zor. Hafta sonu ligde oynadıkları Monaco maçını 5-2 kazandılar. Newcastle ise Premier Lig'de oynadığı son maçta Chelsea'yi 4-1 mağlup etti. Bu skor ilk oynanan Newcastle-PSG maçının da skoruydu. Haftanın en keyif verici mücadelesi olmasını beklediğim bu maçta en az 4 gol izleriz.

Tahmin: 3.5 Üst

Lazio - Celtic İddaa Tahmini

Lazio, son maçında Feyenoord'u yenerek gruptan çıkma şansını sürdürdü. Savunma konusunda çok iyi bir takım olmalarına rağmen hücum konusunda henüz iyi duruma gelemediler. Celtic ise bana göre Şampiyonlar Ligi'nin  en zayıf takımlarından birisi. Bu maçta takımın iki önemli hücum silahı Maeda ve Luis Palma forma giyemeyecekler. İki önemli rakibinin karşılaşacağı haftada Lazio seyircisi önünde kazanacaktır.

Tahmin: MS 1 

Euroleague

Maccabi Tel Aviv - Real Madrid İddaa Tahmini

Tel Aviv, son maçta Barcelona'ya 92-90 mağlup olurken Baldwin 19 sayı 8 asist ile takımını oyunda tutan isim olmuştu. Baldwin ve Lorenzo Brown gibi önemli iki guardın direksiyonda olmaları oyunlarını iyileştiriyor. Real Madrid ise Eurolig'deki namağlup tek takım. Bu sene gerçekten çok daha organizeler. Campazzo'nun dönüşü ve Hezonja'nın daha topun değerini bilerek oynaması Real'in oyununu bir üst seviyeye taşıdı. Her iki takımın da 90 sayı civarına çıkmalarını beklediğim bu maç için açılan 167.5 sayı baremi aşılacaktır.

Tahmin: 167.5 Üst

Eurocup

BC Wolves - London Lions İddaa Tahmini

London Lions, grupta oynadığı son üç maçta önemli galibiyetler elde etti. Joventut ve Beşiktaş gibi iki güçlü takımı deplasmanda, Cedevita'yı da iç sahada yenmeyi başardılar. Matt Morgan takımının yükselen grafiğinde başrol oyuncusu. Ele avuca sığmayan bir oyun kurucu Morgan. Wolves ise iç sahada Venezia'ya kaybettikten sonra grubun zayıf takımı Hamburg'u deplasmanda yenerek moral buldu. Kadro kalitesini beğendiğim ve oyununu Beşiktaş maçında Eurocup için yeterli bulduğum London Lions'un bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Tahmin: MS 2

Türk Telekom - Slask Wroclaw İddaa Tahmini

Türk Telekom, ligde ve Avrupa'da kötü gidiyordu. Neyseki hafta sonu Merkezefendi'yi 112-89 gibi fantastik bir skorla yendiler ve sirkelendiler. Slask ise grupta galibiyeti olmayan tek takım. Rakiplerini 80 sayı civarında tutmalarına rağmen kendileri 70 sayı civarında kaldıkları için son 4 maçlarını az farkla da olsa kaybettiler. Litvanya ekibinde asıl sorun skor üretimi. Telekom'un da sıkı savunmalara karşı skor üretmekte zorlandığını bu sezon bazı maçlarda gördüm. Bu maç için açılan 159.5 sayı baremi aşılmaz.

Tahmin: 159.5 Alt

Basketbol Şampiyonlar Ligi 

Pınar Karşıyaka - Strasbourg İddaa Tahmini

Karşıyaka gruptaki ilk iki maçını kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanında mağlup olmuştu. Strasbourg ise namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Fransız ekibi savunma konusunda bu kupanın en iyi takımlarından birisi. Karşıyaka gibi iyi bir hücum takımını bile 65 sayıda tutmayı başardılar. Karşıyaka, hafta sonu Beşiktaş'a 94 sayı atarak iç sahada sert savunmalara karşı neler yapabileceğini gösterdi. Karşıyaka, Beşiktaş'a uyguladığı tarifeyi Strasbourg' a da uygular ve maçı kazanır.

Tahmin: MS 1

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri