Spor Depor'un uzman bahis kadrosu pazar günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Trendyol Süper Lig

Kayserispor - Adana Demirspor İddaa Tahmini

Ligde oynadığı son 4 maçı kazanarak iyi bir form yakalayan Kayserispor, aynı puana sahip Adana Demirspor'u konuk ediyor. Adana Demirspor son 2 maçından galibiyet alamamıştı. Normalde hücum anlamında sıkıntı yaşamayan Adana temsilcisi zorlu Sivas deplasmanından 1-1, iç sahada oynadıkları Fenerbahçe maçından ise 0-0'lık sonuçlarla birer puan aldı. Kayserispor ise kazandığı son 4 maçta rakip filelere ortalama 2.5 gol bıraktı. Haftanın seyir zevki açısından en iyi maçlarından biri olmaya aday bu maçtan en az 3 gol çıkar.

Tahmin: 2.5 Üst

İngiltere Premier League

Tottenham - Aston Villa İddaa Tahmini

Son iki haftada aldığı 2 mağlubiyet ile zirve yarışından biraz olsun uzaklaşan Tottenham, ligin formda takımı Aston Villa'yı konuk edecek. Ligde oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puan toplayarak yukarılara tırmanan Aston Villa, hücum aksiyonları konusunda iyi yol aldı. Tottenham ise direkt oyunu iyi oynayan ve bölgeler arası geçişlerde hıza önem veren bir takım. Yüksek tempoda ve bol pozisyonlu geçmesini beklediğim bu maçtan en az 3 gol çıkar.

Tahmin: 2.5 Üst

İspanya La Liga

Real Sociedad - Sevilla İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 13 maçta 22 puan toplayan Sociedad, 12 puanlı Sevilla'yı konuk ediyor. Sevilla ligde oynadığı son 5 maçtan da beraberlik alarak enteresan bir seri yakaladı. Bu 5 maçın hiçbiri golsüz sonuçlanmadı. Real Sociedad ise hücum organizasyonları konusunda ligin en iyi takımlarından birisi. Seyir zevki açısından iyi ve bol gollü bir maç olacaktır.

Tahmin: 2.5 Üst

Almanya Bundesliga

(01.12.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (01.12.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Hoffenheim - Mainz 05 İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 11 maçta 19 puan toplayan ve 6. sırada yer alan Hoffenheim, 7 puanlı Mainz'ı konuk ediyor. Hoffenheim, hücum anlamında sıkıntı yaşamayan fakat savunmada zaafları olan bir takım. Bu sezon oynadıkları maçlarda ortalama 4 gol çıktı. Mainz'ın da skora katkı vereceğini düşünerek en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri