Spor Depor'un uzman bahis kadrosu cumartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Trendyol Süper Lig

Galatasaray - Alanyaspor İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 12 maçta 31 puan toplayan Galatasaray, 10 puanla düşme hattında bulunan Alanyaspor'u konuk edecek. Icardi'nin sakatlığı nedeniyle formunun düşmesi, Ziyech ve Ndombele gibi önemli isimlerin zamana ihtiyaçlarının olması gibi faktörlerden dolayı milli aranın Galatasaray'a yarayacağını düşünüyorum. Alanyaspor ise milli aradan önce oynadığı son maçta %73 topa sahip olma istatistiği yakalamasına rağmen Gaziantep'e 3-0 kaybetmişti. O maçta gol beklentileri ise 0.53 olmuştu. %73 gibi yüksek bir oranla topa sahip oldukları bir maç için gol beklentisi hayli düşük kalmıştı. Bunun en büyük sebebi ise Alanyaspor'un hücum bölgesine geçişlerde ve son tercihlerde iyi olmamaları. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk Manchester United maçından önce iç sahada Ankaragücü'ne karşı oynadığı muazzam futbolun benzerini yine Manchester maçı öncesi Alanyaspor'a karşı oynamasını beklediğim Galatasaray, bu kez sonuca daha rahat gidecek ve bu maçı farklı kazanacaktır.

Tahmin: MS 1 (-2 Handikap) 

İngiltere Premier League

Manchester City - Liverpool İddaa Tahmini

Premier Lig'in iki devi Manchester City ve Liverpool, liderlik mücadelesi için karşı karşıya gelecekler. Manchester City, milli aradan önce oynadığı son maçta Chelsea ile 4-4 berabere kalmıştı. Seyir zevki üst düzey olan maçta defanstaki aksaklıklar göze çarptı. Guardiola'nın sisteminde çok önemli bir yeri olan Ake'nin Liverpool'a karşı oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Hücum bölgesinde ise Foden, Alvarez, Silva ve Haaland'ın yüksek formları gol yollarında etkili olmalarını sağlıyor. Sol açıkta Doku-Grealish arasında bir tercih yapması gereken Guardiola'nın Grealish'i oynatacağını düşünüyorum. Liverpool ise aradan önceki son maçında Brentford'u 3-0 yenerek zirve takibini sürdürmeyi başardı. Kafasındaki orta saha üçlüsünü henüz oturtamayan Klopp, o maçta Cody Gakpo'yu orta sahada oynatmış ve Hollandalı yıldızdan verim de almıştı. Ligde oynadığı 12 maçta 11 gol 4 asist yapan Salah, Mısır'ın Cibuti'yi 6-0 yendiği maçta 4 gol atarak formunu koruduğunu gösterdi. Mısırlı yıldız Brentford'a karşı da iki gol atmıştı. Her iki takımın hücum oyuncularının formda olmasını ve defansif olarak yaşadıkları sıkıntıları göz önünde bulundurarak bu maçtan en az 4 gol çıkmasını bekliyorum. 

Tahmin: 3.5 Üst 

İspanya La Liga

Rayo Vallecano - Barcelona İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 13 maçta 18 puan toplayan Vallecano, 30 puanla lider Girona'nın 4 puan gerisinde yer alan Barcelona'yı konuk edecek. Vallecano, son iki maçında ligin ilk iki sıra takımları olan Girona ve Real Madrid ile karşı karşıya gelmişti. Real Madrid ile 0-0 berabere kaldıkları maçta Madrid ekibi adeta tek kale oynadı fakat sonuca ulaşamadı. Girona ise Vallecano'yu deplasmanda yenerken 4.69 gibi çok yüksek bir gol beklentisi yakalamıştı. Pedri'nin geri dönüşü ile morallenen Barcelona'da ise Gavi'nin milli maçta yaşadığı sakatlık canları sıktı. Ligde oynadıkları son maçta Alaves'i 2-1 yenerken Pedri-İlkay-Fermin Lopez üçlüsü ile oynamış ve %73 ile topa sahip olmuşlardı. Oyun üstünlüğünün baştan sona Barcelona'da olmasını beklediğim bu maçı konuk ekip kazanacaktır. 

Tahmin: MS 2

Almanya Bundesliga

Eintracht Frankfurt - Stuttgart İddaa Tahmini

Bundesliga'da oynadığı 11 maçta 24 puan toplayan Stuttgart, 18 puanla 7. sırada yer alan Frankfurt'a konuk olacak. Oynadığı son maçta Dortmund'u 2-1 yenen Stuttgart, o maçta 4.22 gol beklentisi ile oynamıştı. Düğümü ise bu senenin yükselen değeri 27 yaşındaki Gineli Serhou Guirassy çözdü. Bu sezon forma giydiği 9 maçta 15 gol atıp 1 tane de asist yapan Guirassy, yaşadığı hafif sakatlık nedeniyle Heidenheim deplasmanını kaçırmıştı. Stuttgart'ın bu sezon gol atamadığı tek maç da o maçtı. Ev sahibi Frankfurt ise ligde oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alırken 11 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. Frankfurt'ta ise 24 yaşındaki Mısırlı santrfor Marmoush çok formda. Marmoush bu 4 maçta 5 gol attı, 1 de asist yaptı. Formda forvetlerin savaşına sahne olacak bu maç gollü geçecektir.

Tahmin: 2.5 Üst

İtalya Serie A

Salernitana - Lazio İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 12 maçta galip gelemeyen ve 5 puanla son sırada yer alan Salernitana, 17 puanı bulunan Sarri'nin ekibi Lazio'yu konuk edecek. Sarri savunma konusunda iyi bir takım kurdu fakat Lazio hücum konusunda henüz yeterli performansı yakalayamadı. Ligde oynadıkları son 4 maçta kalelerinde sadece 1 gol gördüler. Salernitana'nın aldığı 5 beraberlikten biri ise son maçta Sassoulo deplasmanındaydı. O maçta Sassoulo, 2-0 geriye düşmüş ve rakip kaleye 29 şut denemesinde bulunmuştu. Ligin en zayıf takımı görüntüsündeki Salernitana'nın şansının bu maçta o kadar yanında olmayacağını ve Lazio'nun bu deplasmandan galibiyet ile döneceğini düşünüyorum.

Tahmin: MS 2

(30.11.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (30.11.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Çağdaş Bodrum Spor - Bahçeşehir Koleji İddaa Tahmini

Ligde oynadığı 8 maçta 2 galibiyet alabilen Bodrumspor, 3 galibiyeti bulunan Bahçeşehir Koleji'ni konuk ediyor. Bodrumspor, oynadığı son iki maçta Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'a aynı skorlarla (90-82) mağlup olmuştu. Özellikle oyun kurucu pozisyonundaki Artis ve Warren'ın yükselen formları skor üretiminde sıkıntı yaşamamalarını sağlıyor. Bahçeşehir ise Avrupa Kupası'nda oynadığı son iki maçta 102 sayı ortalama yakaladı. Ligde oynadıkları son maçta da Büyükçekmece' yi 98-90 yenmeyi başarmışlardı. Onlar da asıl sıkıntıyı işin savunma tarafında yaşıyorlar. Her iki takımın da hücumda sıkıntı yaşamasını beklemediğim bu maç için açılan 171. 5 sayı baremi rahatlıkla aşılacaktır

Tahmin: 171.5 Üst

Pınar Karşıyaka - Beşiktaş Emlakjet İddaa Tahmini

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanırken 93 sayı ortalama yakalayan ve rakiplerinden ortalama 77 yiyen Karşıyaka, hafta arası Paris Basket gibi zor bir deplasmandan galibiyet ile dönen Beşiktaş'ı konuk edecek. Sezonun başlarında özellikle savunma konusunda sıkıntılar yaşayan Ufuk Sarıca' nın Karşıyaka'sı takım kimyası oturdukça geçtiğimiz yıllardaki kimliğini yakalamayı başardı. Alimpijevic yönetiminde müthiş bir savunma takımı haline gelen Beşiktaş Emlakjet, hem ligde hem de Avrupa'da iyi gidişatı sürdürüyor. Mücadele dozunun üst seviyede olmasını ve savunmaların öne çıkmasını beklediğim bu maç için açılan 160.5 sayı baremi fazla.

Tahmin: 160.5 Alt

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri