Euro 2024’ün sahibi İspanya gelir rekoru kırdı Euro 2024’ün sahibi İspanya gelir rekoru kırdı

Türkiye Gürcistan maçının başlama saatleri tüm dünyada merak ediliyor. ABD saatine göre Türkiye Gürcistan maçı saat kaçta başlayacak? Çin saatine göre Türkiye-Gürcistan maçı saat kaçta başlayacak? Hindistan saatine göre Türkiye-Gürcistan maçı saat kaçta başlayacak? 

Türkiye-Gürcistan maçının dünyada başlama saatleri

İşte dünya genelinde Türkiye-Gürcistan karşılaşmasının başlama saatleri:

ABD – 12:00 ET / 09:00 PT
Meksika – 10:00 CST
Brezilya – 13:00 BRT
Orta Avrupa – 18:00 CET
Güney Afrika – 18:00 SAST
Hindistan – 21.30 IST 
Singapur – 12:00 SGT
Avustralya – 02:00 AEST 
Yeni Zelanda – 04:00 NZST

Editör: Arda Erden