EURO 2024'te büyük heyecan yaşanıyor. Dünyanın her bölgesinde bu maç büyük bir ilgi ile bekleniyor. Arda Güler, Kenan Yıldız, Semih Kılıçsoy gibi genç yeteneklerin olduğu Türk Milli Takımı, Gürcistan karşısında turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Türkiye Gürcistan maçı ABD'de hangi kanalda izlenir? Türkiye Gürcistan İngiltere'de nasıl izlenir? Türkiye Gürcistan Yeni Zelanda'da nasıl izlenir? Türkiye Gürcistan Avrupa'dan nasıl izlenir? 

Türkiye - Gürcistan maçını İngilizce yorumlarıyla birlikte İngiltere'de BBC, İrlanda'da RTÉ ve Yeni Zelanda'da TVNZ'de ücretsiz izleyebilirsiniz .

BBC iPlayer – Birleşik Krallık
RTE – İrlanda
TVNZ Plus – Yeni Zelanda
İngilizce dışındaki diğer ücretsiz Türkiye - Gürcistan maçlarını ARD veya ZDF (Almanya), NOS (Hollanda), TF1 veya M6 (Fransa), RTVE (İspanya), RAI (İtalya), RTBF veya VRT (Belçika) üzerinden bulabilirsiniz. , RTP (Portekiz) ve ORF veya Servus (Avusturya).

Türkiye - Gürcistan karşılaşması ABD'deki Fubo Sports Network'te canlı yayınlanıyor.

2024 Euro'nun kapsamı ABD'de FOX ve FS1 arasında bölünmüştür. Ayrıca Fubo Sports Network (İngilizce) ve Vix'e (İspanyolca) özel, Türkiye - Gürcistan'ı da içeren 6 grup aşaması maçı da bulunmaktadır. 

FSN ücretsiz bir akıştır. Doğrudan Fubo Sports Network sitesinden izleyebilir veya kanalı Roku , Tubi, Samsung TV Plus veya Plex aracılığıyla alabilirsiniz. Fubo Sports, ücretli abonelikle Fubo yayın uygulamasında da mevcuttur.

FOX veya FS1 almak istiyorsanız ve kablonuz yoksa kablo değiştirme hizmeti size anında erişim sağlayacaktır. En çok sevdiklerimiz Sling ve Fubo .

Amerika
Kanada

TSN (İngilizce yorum) ve TVA (Fransızca yorum), bu maçı Kanada'da ve tüm Euro 2024'te gösterme haklarına sahiptir.

Latin Amerika
Bu maçın ve Orta ve Güney Amerika'daki tüm Euro 2024'ün TV hakları ESPN'e ait. Buradaki önemli istisna Globo'nun Euro'yu Brezilya'da yayınlayacak olmasıdır.

Asya
Hindistan

Tüm Euro 2024 maçlarını Hindistan'daki Sony Six'te izleyebilirsiniz .

Güney Kore
Güney Kore'de Euro 2024 maçlarını izlemek için CJ Media'ya ihtiyacınız olacak.

Çin
CCTV ve iQIYI, Çin'deki resmi Euro 2024 yayıncılarıdır.

Japonya
Euro 2024 finalini Japonya'daki WOWOW'dan izleyebilirsiniz.

Singapur
Singapur'daki futbolseverler Euro 2024'ü SPOTV ve MediaCorp üzerinden izleyebilecek.

Asya'nın geri kalanı
BeIN Sports, Euro 2024'ü Asya'nın MENA bölgelerinde yayınlama hakkına sahiptir.

Okyanusya
Avustralya

Optus Sport, Avustralya'daki tüm Euro 2024 maçlarını gösterecek.

Afrika
SuperSport Güney Afrika, BeIN Sport, New World TV ve SportyTV Nijerya, Afrika'daki başlıca Euro 2024 yayıncılarıdır.

Türkiye-Gürcistan maçını ücretsiz izleyebilir miyim?
Yukarıdan yerel yayıncınızı kontrol edin, ancak Birleşik Krallık, Yeni Zelanda ve Avrupa'nın çoğundaki insanlar tüm Euro 2024 maçlarını ücretsiz olarak izleyebilir.

UEFA açıkladı! EURO 2024’ün en iyi ilk 11'i açıklandı! İspanyollar kadroya damga vurdu UEFA açıkladı! EURO 2024’ün en iyi ilk 11'i açıklandı! İspanyollar kadroya damga vurdu

Maç saat kaçta başlıyor?
Maç 18 Haziran Salı günü yerel saatle (Almanya) 18.00'de başlayacak. 

İşte dünya genelinde Türkiye-Gürcistan karşılaşmasının başlama saatleri:

ABD – 12:00 ET / 09:00 PT
Meksika – 10:00 CST
Brezilya – 13:00 BRT
Orta Avrupa – 18:00 CET
Güney Afrika – 18:00 SAST
Hindistan – 21.30 IST 
Singapur – 12:00 SGT
Avustralya – 02:00 AEST 
Yeni Zelanda – 04:00 NZST
 

Editör: Arda Erden